web analytics

Motorola Razr 70 Ultra teknik özellikleri sızdırıldı!

Kategori:

Yayın Tarihi

Geçen hafta Motorola Razr 70 Ultra görselleri ortaya çıkmıştı. Şimdiyse cihaza ait teknik özellikler sızdırıldı. Katlanabilir telefon sınıfında yer alan yeni model, Razr 60’dan sonra geliyor ve Samsung ile Huawei gibi pazar rakiplerine sahip durumda.

Dönemin efsane tuşlu telefonlarıyla da karşımıza çıkan marka pazardaki varlığını sürdürmeye devam ederken yeni modeli için çalışmalarına devam ediyor. Gelin teknik özelliklere hep birlikte yakından bakalım.

Motorola Razr 70 Ultra teknik özellikler sızdı

Razr 70 Ultra, açıldığında 171,48 x 73,99 x 7,19 mm ölçülerinde ve 199 gram ağırlığındadır. 1224×2992 çözünürlüğe sahip 7 inçlik iç katlanabilir ekranı ve 1080×1272 çözünürlüğe sahip 4 inçlik kapak ekranı bulunmaktadır.

Telefon, 2024 yılına ait Snapdragon 8 Elite yonga setiyle işlemciyle çalışıyor. Ayrıca 16 GB RAM ile 512 GB depolama alanına sahip. 5.000 mAh’lik bir pil ile çalışan Razr 70 Ultra modeli, 68W kablolu şarjı destekliyor. Arka tarafta 50 MP ana kamera ve 50 MP ultra geniş açılı kamera bulunurken, 50 MP’lik bir özçekim kamerası da mevcut.

Cihaz, toz ve suya dayanıklılık açısından IP48 derecesine sahip olacak ve piyasaya sürüldüğü andan itibaren Android 16 işletim sistemiyle çalışacak. Önceki modeline kıyasla tek iyileştirme, yüzde 6 artışla 4.700 mAh’den 5.000 mAh yükseltilen pil kapasitesi gibi görünüyor. Sızdırılan diğer bilgilerde bir farklılık yok, bu nedenle çok küçük bir yükseltme olacak.

- Advertisement -

İlgili İçerikler

Son İçerikler